Hakkari'de vefat: Hidayet Tetik hayatını kaybetti

Gelecek Partisi Hakkari İl Başkan Yardımcısı Hidayet Tetik, böbrek ve bağırsak tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Hidayet Tetik, böbrek ve bağırsak tedavisi gördüğü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Orhan Odabaşı Tıp Merkezinde hayatını kaybetti. 

 Van’dan cenazesi alınan Tetik, akşam saatlerinde Sümbül Mahallesi aile mezarlığında toprağa verilecek. 

3 çocuk babası Tetik yıllarca Hakkari Kent merkezinin Atatürk Anıtı karşısındaki Şimşek İş Hanı önünde ayakkabı boyacılığı yaparak ailesinin geçimini sağladı. 

Tetik için korona virüs tedbirleri kapsamında taziye kurulmayacağı öğrenildi. 

Taziye İletişim Numarası; Abisi Sadi Tetik: 0539 458 0327

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hastalara Moral Ziyareti
ESOB Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Yeni Aile Sağlığı Merkezi açıldı
CHP'ye ziyaret
2026 bütçesine tepki!