Hakkari'de vatandaşları isyan ettiren olay! Ortalık toz duman oldu

Hakkari'de askeri lojmanların yapımı sırasında 3 gündür etrafa yoğun toz yayılıyor. Etrafa yayılan zehirli beyaz toz Vatandaşların ve esnafın tepkisine neden oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Dağgöl Mahallesinde bulunan askeri lojmanların yapım çalışmasında sulama yönteminin kullanılmaması mahalleyi yoğun şekilde toza boğarken, evlerinin pencereleri ve arabaları tozla kaplanan mahalle sakinleri mağdur oldu. İnşaatın hemen karşısında bulunan iş yerlerin içine kadar giren tozlar esnafı zora sokuyor.

"ADAMLAR 100 TL GİDECEK DİYE MOLOZLARI İL DIŞINA ÇIKARTMIYOR"

Yüklenici firmanın inşaat atıklarını 100 tl gidecek diye il dışına çıkarmadıklarını ifade eden esnaflar yetkililerin bunları denetlemediklerini söyledi.

 


 

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

ALG Spor’u 2-0 Mağlup Etti
'Defalarca müracaat ettik'
Vali Ali Çelik’ten Taziye Ziyareti
Kendi evinde berabere kaldı
İçişleri Bakanlığı Personel Alacak