Kentte yaşanan otopark sıkıntısına dikkat çeken sürücüler, alanın zaman zaman siyasi parti ve dernek etkinlikleri için kullanıldığını belirterek, “Zaten araçlarımızı park edecek yer bulamıyoruz” dedi.
Vatandaşlar, eski belediye binasının bulunduğu alanın geçici olarak otopark şeklinde kullanılmasına rağmen, bazı günlerde tamamen kapatıldığını ve bu durumun mağduriyet yarattığını ifade etti.
Kent merkezinde artan trafik cezalarından şikâyet eden sürücüler, “Araçlarımızı park edecek yer yok. Yetkililerden kalıcı bir çözüm bekliyoruz” çağrısında bulundu.
Vatandaşlar ayrıca, daha önce araçlarını park ettikleri eski VEDAŞ binasının bulunduğu alanın da belediye tarafından seyyar satıcılara ayrıldığını dile getirdi.