Hakkari'de Üç Otel Kapatıldı

Bolu Kartalkaya’daki yangın faciasının ardından Hakkari’de sıkı denetimler başladı.

Bolu Kartalkaya’daki Grand Kartal Oteli’nde 21 Ocak’ta meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının ardından ülke genelinde konaklama tesislerinde denetimler sıkılaştırıldı. Hakkari’nin Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde yapılan incelemeler sonucunda üç otel mühürlendi.

Vali Çelik: “Eksiklere Taviz Yok”

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kent genelindeki kamu binaları ve otellerin detaylı bir şekilde denetlendiğini belirtti. Çelik, Yüksekova’da iki, Çukurca’da bir otelin gerekli güvenlik koşullarını sağlamadığı için kapatıldığını açıkladı. Ayrıca, Hakkari merkezdeki bir otelde de eksikler tespit edildiğini, sorunlar giderilmezse bu otelin de kapatılacağını vurguladı.

Güvenlik Öncelikli Hedef

Vali Çelik, denetimlerin aralıksız süreceğini belirterek, “Vatandaşlarımızın can güvenliği her şeyin önündedir. Eksiklere göz yummayacağız” dedi.

Vatandaşlardan Destek

Denetim kararını olumlu karşılayan ilçe sakinleri, yetkililerin gösterdiği hassasiyetten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Bu tür denetimlerin sürekliliği önemli” görüşünü dile getirdi.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Kontrolden Çıkan Araç Devrildi
Toplantısında Buluştu
Trafik kazası : 2 yaralı
Özdel için adalet çağrısı
Kazada Hakkarili Can hayatını kaybetti