Hakkari'de toprağa gömülü mutfak tüpleri ele geçirildi

Hakkari Valiliği Jandarmanın Yüksekova ilçesinde düzenlediği operasyonda toprağa gömülü mutfak tüpleri ele geçirildiğini duyurdu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında toprağa gömülü 18 dolu mutfak tüpü, 40 litre mazot ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince ilçe kırsalında operasyon düzenlendi.

Operasyonda toprağa gömülü 18 dolu mutfak tüpü, 2 bidonda 40 litre mazot ve muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Yüksek doğalgaz faturalarına itiraz
Taziye teşekkür mesajı
Leyleklere yenileri eklendi
Uzman çavuş hayatını kaybetti
Yük indirme saatleri uyarısı!