Hakkari’de Temizlik İşçisinden İnsanlık Dersi

Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan İŞKUR personeli ve belediye çalışanları, temizlik sırasında buldukları para dolu çantayı sahibine teslim ederek örnek bir davranış sergiledi.

Kent merkezinde çevre temizliği çalışması yapan ekipler, yerde bir çanta buldu. Çantayı kontrol eden temizlik personeli, içinde yüklü miktarda para, banka kartları ve kimlik belgeleri bulunduğunu fark etti.

Duyarlılığıyla takdir toplayan belediye personeli Zikri Diyar Abdullahoğlu, çantanın sahibine ulaşmak için hemen harekete geçti. Kısa sürede sahibine ulaşan ekip, çantayı eksiksiz şekilde teslim etti.

Vatandaşlar, Abdullahoğlu’nun bu örnek davranışını takdirle karşılarken, Hakkari Belediyesi yetkilileri de personelin gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

İki Şahıs Tutuklandı
Ambulansa Saldırı, ekipler Canını Zor Kurtardı
Hakkari DSİ Müdürü değişti!
Yakalanma görüntüleri ortaya çıktı
Yarın Halk TV Ekranlarında