Hakkari'de Tasarım ve Beceri Atölyesi açıldı

Hakkari Fen Lisesi bünyesinde Tasarım ve Beceri Atölyesi hizmete açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Merzan Mahallesindeki Fen Lisesinde kurulan bilişim laboratuvarın açılış programına Hakkari Valisi ve Belediye Başkan İdris Akbıyık, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Çetin, İl Eğitim Müdürü Bilal Gür, okulda görevli öğretmen ve öğrenciler katıldı. 

Atölyede inceleme yapan Vali Akbıyık öğretmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Açılışta kısa bir açıklama yapan Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Fen Lisesi öğrencilerine üretim kültürünü aşılamak, yenilikçi, girişimci ve problem çözebilen bireyler yetiştirebilmek amacıyla hayata geçirilen Tasarım ve Beceri Atölyeleri'nin hayırlı olmasını diledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Salgın Hastalıklara Karşı Önlem
Üç Aylar Mesajı
ALG Spor’u 2-0 Mağlup Etti
'Defalarca müracaat ettik'
Vali Ali Çelik’ten Taziye Ziyareti