Hakkari'de ‘Sureti Kamil’ resim sergisi açıldı

Hakkari Gençlik Spor İl Müdürlüğü Bünyesindeki Gençlik Merkezi Resim Kulübü öğrencilerinin eserlerinden oluşan ‘Sureti Kamil’ resim sergisi açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Gençlik Merkezi Resim Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Hakkarili Ressam Erdi Gür ve öğrencilerinin karakalem, kuru boya ve portre çalışmalarının ağırlıkta olduğu ‘Sureti Kamil’ resim sergisi Hakkari Belediyesi hizmet binası önünde açıldı.

Sergide Ressam Erdi Gür ve 16 öğrencisinin kurs süresince yapmış olduğu 35 eser sanat severlerin beğenisine sunuldu.

Dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan insanların suretlerinin işlendiği sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Dün açılan sergi bugün de açık kalacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Uyuşturucu Operasyonu
Eğitim Kurumlarına Ziyaret
Hakkari Belediyesi personel alacak!
Engelli Sporculara Destek