Hakkari'de silah ve mühimmat ele geçirildi

Hakkari Valili Yüksekova ilçesinde, düzenlenen operasyonda tespit edilen mağarada patlayıcı, silah, mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, şu ifadelere yer verildi:  "İl Jandarma Komutanlığı görevlilerinin bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifresi ve engellenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda, ilçeye bağlı Çatma köyü kırsalına 25 Mayıs'ta operasyon düzenlendi. Eren-14 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Güçlü Çatma-1" adı verilen operasyonda tespit edilen mağarada, AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği, buna ait 65 fişek ve şarjör, sırt çantası, 2 çift ayakkabı, alüminyum folyo kaplı yeşil branda, 20 metre yanmaz elektrik kablosu, çeşitli giyim eşyaları ile çok miktarda ilaç ve tıbbi malzeme ele geçirildi. Bölgedeki operasyonlar devam ediyor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

ALG Spor’u 2-0 Mağlup Etti
'Defalarca müracaat ettik'
Vali Ali Çelik’ten Taziye Ziyareti
Kendi evinde berabere kaldı
İçişleri Bakanlığı Personel Alacak