Hakkari'de seçim güvenliği toplantısı yapıldı

Hakkari'de seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbyık başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde alınacak tedbirler görüşüldü.

Toplantıya Vali yardımcıları,Tevfik Kumbasar, Halil İbrahim Köroğlu,Mustafa Berat Kasımoğlu, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel ile il ve ilçe emniyet müdürleri ve ilgili kurum amirleri katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gün İçinden Haberleri

Genç Kadın Ölü Bulundu
Ranta geçit vermeyeceğiz
Kürtleri sıkıştığınızda hatırlamayın
Barodaki kaydını sildirdi
2’si ağır 15 işçi yaralı