Hakkari'de salgın denetimi yapıldı

Hakkari’de zabıta ekipleri tam kapanma süreci ile beraber denetimlerini artırdı.

HAKKARİ OBJEKİF HABER

Hakkari'de Salgın Denetim Ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma"  denetimleri artırdı.

Tam Kapanma Dönemi kapsamında kentteki fırın, market, bakkal, kasap, manav, kuruyemişçi, tatlıcı ve paket servisi yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

İşyeri sahiplerini ve çalışanları kurallara uymaları yönünde uyaran ekipler tedbiri elden bırakmıyor.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

50 kişiyi işe alacak!
Evleri Su Altında Bıraktı
6 Kişilik Aile Son Anda Kurtuldu
Sınır Kapısı’nda Sistem Krizi!
Hasar Gören Yol Onarıldı