Hakkari'de polis ve AFAD ekipleri öğrencilerle boyama ve okuma yaptı

Hakkari Emniyet ile Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü ekipleri, öğrencilere arama kurtarma ve trafik kuralları hakkında bilgi verdi.

İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmeye göre, polis ve AFAD ekipleri, Geçimli Köyü İlkokulunu ziyaret etti.

Öğrencilerle bir araya gelen ekipler, okuma etkinliği düzenleyip arama kurtarmayı anlattı.

Trafik ekipleri de "Trafik Dedektifleri" projesi kapsamında Berçalan Anaokulu ziyaret ederek, trafik kurallarına ilişkin öğrencilerle okuma ve boyama yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Çocuklarla Geri Dönüşüm Etkinliği
Yarı Finallerine Adını Yazdırdı
Merga Bütan’da Sezon Başladı
5 Kadro Açıldı
Voleybolun Kazananı Fair-Play Oldu