Hakkari'de Öğrenci Servisi Devrildi: 10 Kişi Yaralandı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, öğrencileri taşıyan bir servis midibüsünün devrilmesi sonucu 10 kişi yaralandı.


Kaza, ilçe merkezine bağlı Kaymakamlık Çeşmesi mevkiinde meydana geldi.

İlk belirlemelere göre, Şemdinli yönüne seyir halinde olan servis aracı henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla araçtan çıkarıldı.

Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu, ancak hayati tehlikesi bulunan kimsenin olmadığı belirtildi. Yaralıların büyük çoğunluğunun öğrenci olduğu bildirildi.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkari’de Trafik Kazası: 2 Yaralı
MHP ve DEM Parti süreci görüştü
Kadın Hayatını Kaybetti
Kadın Ağır Yaralı
Newroz kutlamaları ertelendi