Hakkari'de kumar operasyonu

Hakkari'de kumar oynadığı tespit edilen 13 şahsa toplam 16 bin 250 TL idari para cezası uygulandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalar sonucundan il merkezinde bir ikametin 2 katında bulunan depodan bozma mekanda kumar oynandığı tespit edildi.

Yapılan operasyonda kumar oynayan 13 şahsa toplam 16 bin 250 TL idari para cezası uygulandı. İki işletmeci hakkında da "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak" suçundan adli işlem başlatıldı. 

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (19)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hastalara Moral Ziyareti
ESOB Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Yeni Aile Sağlığı Merkezi açıldı
CHP'ye ziyaret
2026 bütçesine tepki!