Hakkari'de korkutan orman yangını!

Hakkari'nin Karşıyaka Mahallesi'ndeki Pirodan bölgesinde yer alan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

 

Hakkari'nin Karşıyaka Mahallesi'ndeki Pirodan bölgesinde yer alan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Hakkari Belediyesi itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü personeli sevk edildi.

Ekipler, yangının yerleşim alanlarına sıçramasını önlemek için yoğun çaba sarf ederken, bölgeden yükselen yoğun duman şehrin birçok noktasından görüldü.

Yangının kontrol altına alınmasına yönelik çalışmalar sürerken, yetkililer vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu. Yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte anız ve kuru ot yakılmaması gerektiğini vurgulayan yetkililer, küçük bir kıvılcımın büyük felaketlere yol açabileceğini hatırlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Özdel için adalet çağrısı
Kazada Hakkarili Can hayatını kaybetti
Taziye teşekkür mesajı
26,5 milyon liralık destek
Tepkiler büyüyor