Hakkari’de Korkutan Deprem: Vatandaşın Gözü Kapalı Yolda

Hakkari’de meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Depremin 5.8 kilometre derinlikte ve 3.0 büyüklüğünde meydana geldiği bildirildi.

Kentte hissedilen sarsıntı vatandaşlarda tedirginlik yaratırken, gözler günlerdir ulaşıma kapalı olan Hakkari-Van karayoluna çevrildi.

Heyelan nedeniyle günlerdir kapalı bulunan Hakkari-Van karayolunda yaşanan ulaşım sorunu vatandaşların tepkisine neden olurken, depremin ardından olası riskler yeniden gündeme geldi.

Karayolunun kapalı olması nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını belirten vatandaşlar, deprem sonrası yetkililerin yolun açılması konusunda neden hâlâ kalıcı bir çözüm üretmediğini sorguladı.

Bölgede hem heyelan riski hem de depremin oluşturduğu endişe sürerken, vatandaşlar Hakkari-Van yolunun bir an önce güvenli şekilde ulaşıma açılmasını bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkari’de iş kazası: 1 Yaralı
Heyelan Açıklaması
Hakkâri TSO’ya Ziyaret
23 Nisan Mesajı
Hakkari Ulaşım Kriziyle Karşı Karşıya