Hakkari'de kaçakçılık operasyonu

Hakkari Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, kent Merkezi ile Yüksekova ve Çukurca İlçelerinde düzenlediği operasyonlarda çok sayıda kaçak sigara, cep Telefonu, viski ve çay ele geçirildiğini duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Merkez, Çukurca ve Yüksekova İlçelerinde düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında çok sayıda kaçak sigara, cep telefonu, viski ve çay ele geçirildiği belirtildi. 

Valilikten operasyon ile ilgili yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı görevlilerinin kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek şüphelilerin yakalanması için başlattığı çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Vatandaşın can ve mal güvenliği ile huzurun sağlanması için çalışmaların devam ettiği vurgulanan açıklamada ekiplerin 03 - 13 Aralık 2022 tarihleri arasında kent Merkezi, Çukurca ve Yüksekova İlçelerinde düzenlediği operasyonlarda; 2 bin 53 paket sigara, 15 adet cep telefonu, 45  şişe viski, 210 kilo çay ele geçirildiği bilgisi verildi.

                                                    

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Başarılı Dizi Projelerinde Yer Alıyor
Jandarma Tarafından Yakalandı
Geçici Olarak Durdurulacak
Zap Vadisi’nde Islah Çalışması
Fuat Özbek Aday Oldu