Hakkari’de kaçakçılık operasyonu

Hakkari’de polis ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda 136 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen denetimlerde önemli bir operasyona imza atıldı.
 

Uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan adli aramada, gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen toplam 136 adet cep telefonu ele geçirildi. Araçta bulunan şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Trafik kazası : 2 yaralı
Özdel için adalet çağrısı
Kazada Hakkarili Can hayatını kaybetti
Taziye teşekkür mesajı
26,5 milyon liralık destek