Hakkari’de Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri Operasyonda 14 kilogram Skunk maddesi ele geçirilirken, olayla bağlantılı 1 şüpheli tespit edildi.

 

 

Şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldığı öğrenildi.

Yetkililer, Hakkari’de huzur ve güven ortamının korunması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması ve uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmaması amacıyla çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Özdel için adalet çağrısı
Kazada Hakkarili Can hayatını kaybetti
Taziye teşekkür mesajı
26,5 milyon liralık destek
Tepkiler büyüyor