Hakkari’de İŞGEM Kurslarına Yakın İlgi

Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cüneyt Zor, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İş Geliştirme Merkezi’ni (İŞGEM) ziyaret ederek meslek edinme kurslarını yerinde inceledi.

 

İl Özel İdaresine bağlı olarak hizmet veren İŞGEM’de farklı alanlarda düzenlenen ve özel eğitim gereksinimi bulunan bireylere de hitap eden kurslar hakkında bilgi alan Zor, kursiyerlerle sohbet etti. Usta öğreticiler eşliğinde hazırlanan el emeği ürünleri inceleyen Zor, çalışmaların önemine dikkat çekti.

Ziyaretin ardından İŞGEM sahasında da incelemelerde bulunan Vali Yardımcısı Cüneyt Zor, merkezin faaliyetleri ve mevcut durumu hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Barış Süreci Bu Kez Engellenemeyecek
5 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi
Hasara Neden Oldu
Aracın üzerine Çığ Düştü!
Demokratik Ulusal Birlik Vurgusu