Hakkari'de intihar girişimi: Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi

Hakkari'nin Durankaya beldesine bağlı Çaylıca Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir gencin yaşamına son verme girişiminde bulunduğu öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, bölgede gerekli güvenlik önlemleri alındı. Ekiplerin, genci bulunduğu yerden güvenli şekilde indirmek amacıyla ikna çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Olay yerinde zaman zaman hareketlilik yaşanırken, yetkililerin süreci kontrol altına almak için çalışmalarını titizlikle yürüttüğü belirtildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Şüphelisi tutuklandı
Kontrolden çıkan araç TIR'ın altına girdi
Hakkâri’ye 2 sporcu hakkı
Kardan Tüneller Açarak İlerliyor
122 Şüpheli Tutuklandı