Hakkari'de inşaat malzemesinin tek adresi!

Yaz aylarında inşaat sektöründe malzemenin tek adresi olan Dayan inşaatta, havaların soğumaya başlamasıyla kışlık odun, kömür ve tutuşturmalık tahta ihtiyaçlarını da uygun fiyata temin edebilirsiniz.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili genç girişimci Seyit Turgut Dayan’ın işlettiği Dayan inşaat kış aylarının vazgeçilmez ısınma kaynakları olan odun, kömür ve tutuşturmalık tahtalar ile size hizmetin en iyisini vermeye hazır. 

Kıran Mahallesi il jandarma karşısındaki adresinde faaliyet gösteren Dayan İnşaat kışlık odun ve kömür telaşına düşen vatandaşların uğrak adresi oldu. 

Dayan inşaatın sahibi genç girişimci Seyit Turgut Dayan, kış sezonuna girilirken kışlık yakacak ihtiyacı olan vatandaşlara hizmet vermeye hazır olduklarını belirtti. 

Dayan,  “Yaz ayları boyunca Çimento, Alçı, kalekim, parke, fayans, çivi, biriket, demir, kereste hizmeti verdiğimiz gibi kış aylarında da 1. kalite şırnak kömürü, odun ve tutuşturmalık tahtalar ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlara yağışlar başlamadan yakacak ihtiyaçlarını karşılama çağrısı yapıyoruz ” dedi. 

Adres: Kıran Mahallesi il jandarma karşısı Atatürk kültür merkezi yanı – Hakkari / Merkez

Telefon: 0531 921 98 27

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Reklam Haber Haberleri

LGS Konuları ve Soru Dağılımı: Rehberim Sensin ile Detaylı Hazırlık
Paketleme Makineleri ve Kaliteli Ambalaj Çözümleri
Acar Organizasyon'dan Bayram mesajı
Karataş Arçelik'ten Bayram mesajı!
Zeki Adıyaman'dan Bayram mesajı!