Hakkari'de "Huzur Arife-2" Uygulaması

Hakkari'de 700 polis ile "Huzur Arife-2" uygulaması yapıldı.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat ve Trafik Şube müdürlüklerinde görevli 700 polisle "Huzur Arife-2" uygulaması yapıldı. İlçelerde olduğu gibi kent merkezinde de Dağgöl Mahallesi Medeni Sancar Caddesi başta olmak üzere kentin değişik cadde ve sokaklarında araçlar durdurularak "Rona" adı dedektör köpeği tarafından tek tek aranırken, sürücü ve yolcular ise üst aramasından geçirildi.
Önlemleri elden bırakmayan Hakkari polisi, araçların ön kapaklarını bile açarak tek tek kontrolden geçirilerek, GBT sorgulaması yaptırdı. Evrakları noksan olan bazı araçlara ise ceza kesildi.
Bazı iş yerlerine de giren polis, burada GBT sorgulaması yaptı. Hakkari il genelinde 700 polis ile yapılan "Huzur Arife-2" uygulaması devam ediyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Rabi Mobilya 5 Kapaklı Gardırop İle Odanı Daha Düzenli Hale Getir
Kırşehir Su Tesisatçısı — Karasal İklim ve Kireçli Su Kaynaklı Tesisat Sorunlarına Kesin Çözüm
Kürtler savaşa çekilmek istendi
Süreç ve Yasa Çağrısı
Heyetten Açıklama