Hakkari’de Güvenlikçiler Günü kutlandı

Özel Güvenlik Günü ve Haftası nedeniyle Hakkari Devlet Hastanesinde bir araya hastane güvenlikçileri ve hastane yönetimi gün dolasıyla pasta kesti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kutlamaya  Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi  Vekili Uzman Dr Barış Hasbal, Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetleri Müdürü Necdet Demir, Sağlık Bakımı Hizmetler Müdürü Tevadet Tekin Yakar, İdari İşler Ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Emin Şimşek, İdari İşler Ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı İsa Özdemir, Hakkâri Devlet Hastanesi Güvenlik Şefi İlhan Sayın katıldı.

Güvenlikçiler adına  açıklama yapan Devlet Hastanesi Güvenlik Şefi İlhan Sayın  kendilerini bugünde yalnız bırakmayan hastane yönetimine ve kurum çalışanlara teşekkür etti.

Kutlama hastane yönetimi ile özel güvenlik görevlilerinin birlikte pasta kesimi ve fotoğraf çekinmesi ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

Tiktok Filigransız Video İndir (2026) – %100 Çalışan Güncel Yöntemler
Hakkari Çekici ve Yol Yardım: Zirvelerin Gölgesinde Güvenli Yolculuk
Ekonomide Geri Dönüşümün Gücü: Güncel Hurda Fiyatları ve Profesyonel Hurdacı CeysanGeriKazanim.com
kitapbasimmerkezi.com Türkiye’nin En Güvenilir Kitap Basım Sitesi Mi?
YKS Öğrenci Danışmanlığı Nedir? Başarıyı Artıran Profesyonel Destek Sistemi