Hakkâri’de Gece Yarısı intihar Alarmı: 17 Yaşındaki Kız İkna Edildi

Hakkâri’de gece saatlerinde Hakkâri-Van karayolu üzerindeki Serısolan mevkiinde 17 yaşındaki bir kız çocuğunun intihar girişiminde bulunacağı yönünde yapılan ihbar üzerine güvenlik ve sağlık ekipleri alarma geçti.

İhbarın ardından bölgeye polis, sağlık ekipleri, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne bağlı müzakereci polisler ve Özel Harekat timleri sevk edildi.

Uçurum kenarında bulunduğu belirtilen 17 yaşındaki kız çocuğu için ekipler uzun süre ikna çalışması yürüttü. 2 saat sonucunda yapılan müzakerede genç kızın intihar düşüncesinden vazgeçtiği ve bulunduğu noktadan güvenli şekilde uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Olası bir duruma karşı sağlık ekipleri bölgede hazır bekletilirken, geniş güvenlik önlemleri alındı.

İkna edilen kız çocuğunun sağlık kontrolü için ilgili birimlere teslim edildiği belirtildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Hakkari Haberleri Haberleri

İzci'den 4 Gündür Haber Yok
Hayatını Kaybetti
Hakkari'de ameliyata alınacak
Sulama kanalına kavuştu
Helikopter ambulansla sevk edildi