Hakkari'de elektrik kesintisi yaşanacak!

Yüksekova, Şemdinli ve Derecik ilçelerinde planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 16 Mayıs 2024 tarihinde 11:00-13:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

 Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle Hakkari Merkez ve Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik beldesinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Van Gölü Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, “16 Mayıs 2024 tarihinde planlanan bakım çalışmaları nedeniyle Yüksekova, Derecik ve Şemdinli ilçelerinde  16 Mayıs 2024 tarihinde 11:00-13:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Ayrıca Beşbulak köyü yakınında ki İndirici trafo merkezinde oluşan arıza nedeniyle hat ve trafolarda bakım, onarım ve izolasyon çalışmaları yürütülecek” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Mayıs ayında kayak yarışması
Taziye teşekkür mesajı
Soydan'ı Meclis gündemine taşıdı
Faiz artış Uygulamasına Açıklama
Taziye teşekkür mesajı