Hakkari’de Dün yapılan Yolcu Duraklarını bugün kırdılar

Hakkari Belediyesi tarafından şehir merkezine yerleştirilen modern yolcu durakları, hizmete açılmasının üzerinden yalnızca iki gün geçmesine rağmen kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi.

Vatandaşların ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla inşa edilen duraklar, estetik tasarımları ve dayanıklı yapılarıyla dikkat çekiyordu. Ayrıca kötü hava koşullarına karşı koruma sağlaması ve kentin modern şehir kimliğine katkıda bulunması hedeflenmişti.

Ancak durakların camlarının kırılması, hem vatandaşlar hem de yetkililerin tepkisine yol açtı. Olayın ardından güvenlik güçleri, zarar veren kişi veya kişilerin bulunması için soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkari’de ücretsiz!
Camlar Kırıldı, 2 Kişi Yaralandı
Şemdinli'de Meşaleli Newroz kutlaması!
İtfaiyeye Bayram Ziyareti
Kazaya Sebep Oldu