Hakkari'de H&R BEAUTY CENTER Güzellik Merkezi' açıldı

Hakkari'de H&R BEAUTY CENTER Güzellik Merkezi' isimli iş yeri düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Hakkari’de bünyesinde kuaför salonu ve güzellik merkezi bulunan 'H&R BEAUTY CENTER Güzellik Merkezi' görkemli bir tören ile hizmete açıldı.

Harun Reşit Kaya kardeşlerin girişimleri ile kurulan 'H&R BEAUTY CENTER Güzellik Merkezi' Rüya Plaza birinci faaliyetine başladı.

İşyerinin açılışına Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tunç, Ak Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Fazıl Özkan, İş İnsanı Mehmet Seven, Ak Parti Gençlik kolları Başkanı Kenan Beyter, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta kısa bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya Harun – Reşit Kaya kardeşlerin hizmet verme noktasında açmış oldukları bu iş yerinin hayırlı olmasını diledi.

20 kişinin istihdam edileceğini belirten Başkan Kaya her yeni iş yerinin kente istihdam anlamında yeni bir soluk olduğunu dile getirerek girişimci kardeşleri tebrik ederek çalışanlara başarılar diledi.

Açılışın ardından beraberindekiler ile birlikte güzellik merkezini dolaşan Başkan Kaya İşletme sahibi Harun Kaya'dan bilgi aldı.

Girişimci Reşit Kaya da açılış törenine katılan tüm davetlilere teşekkür ederek Hakkari halkını yeni açmış oldukları çok kapsamlı 'H&R BEAUTY CENTER Güzellik Merkezine' beklediklerini sözlerine ekledi.

Açılış programı verilen ikram ile son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Reklam Haber Haberleri

LGS Konuları ve Soru Dağılımı: Rehberim Sensin ile Detaylı Hazırlık
Paketleme Makineleri ve Kaliteli Ambalaj Çözümleri
Acar Organizasyon'dan Bayram mesajı
Karataş Arçelik'ten Bayram mesajı!
Zeki Adıyaman'dan Bayram mesajı!