Hakkari'de bugün Kar Festivali düzenlenecek

Hakkari Valiliği ile İl Özel İdaresi tarafından finanse edilen 2. Kar Kar Festivali bugün Merga Bütan Kayak Merkezinde düzenlenecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkâri Valiliği ile İl Özl idaresi tarafından finanse edilen; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Hakkari Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bugün Mergabütan Kayak Merkezinde “2.Hakkâri Kar Festivali “ düzenlenecek.

Halk oyunları gösterileri,çocuk oyun parkı,çeşitli spor etkinlikleri ve yarışmalar düzenlenecek olan  festivalde, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin tanıtım stantlerı açılabilecek.

Festivale katılmak isteyenler için bugün 08:00 ile 120:00 saatleri arasında eski hükümet konağının önünden ücretsiz servisler kaldıılacak. 

Saat 17:30'a kadar sürecek olan festivalde yemek ikramı yapılacağı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Maden eylemi meclise taşındı
7 büyüklüğünde deprem riski var
‘Aile Sağlık Merkezi' yapılıyor
Hakkari İİMEK toplantısı yapıldı
Konteyner kurulumu başladı