Hakkari'de avukatlara AYM ve AİHM semineri

Hakkari Barosu öncülüğünde avukatlara yönelik Anayasa Mahkemesi (AYM) ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) bireysel 'Başvuru Usulü ve Temel Haklar' konulu seminer düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Barosu tarafından düzenlenen ve baroya üye avukatların katıldığı ilk seminer Hakkari'de Şenler Oteli konferans salonunda yapıldı. İkinci seminer ise Yüksekova ilçesindeki Selahaddin Eyyübi Kültür merkezinde düzenlendi.

Hakkari Barosu Başkanı Ergün Canan ile baroya üye avukatların katıldığı meslek içi eğitim semineri pandemi koşulları dikkate alınarak gerçekleştirildi.

Batman Barosu Avukatlarından Erkan Şenses'in sunumu ile gerçekleştirilen seminerde Anayasa Mahkemesi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne bireysel 'Başvuru Usulü ve Temel Haklar' konusu ele alındı. 

Hakkari Baro Başkanı Avukat Ergün Canan, sunumu nedeniyle Av. Erkan Şenses'e teşekkür ederken, seminer katılımcıların fotoğraf çekimi ile son buldu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

1 Mayıs mesajı
Kazada hayatını kaybetti
İl Başkanı Yaşar istifa etti
Hakkari il başkanı istifa etti
Aranan 113 şahıs yakalandı