Hakkari’de Asfalt çalışması Sürüyor

Hakkari Belediyesi tarafından kent genelinde sürdürülen altyapı ve üstyapı çalışmaları kapsamında sıcak asfalt uygulamaları devam ediyor.

Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte belirlenen program doğrultusunda çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Karşıyaka Mahallesi Gupsi mevkisinde başlatılan sıcak asfalt çalışmasına yoğunlaştı. Yaklaşık 1,5 kilometrelik yolun asfaltlanmasının hedeflendiği bölgede ekipler, ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, asfalt çalışmalarının kent genelinde belirlenen program çerçevesinde farklı mahallelerde devam edeceğini belirtti. Yetkililer, vatandaşların ulaşım kalitesini artırmaya yönelik yatırımların süreceğini ifade etti.

Öte yandan belediye ekipleri, asfalt çalışmalarının yanı sıra kentin çeşitli cadde ve sokaklarında kaldırım taşı döşeme çalışmalarını da sürdürüyor. Orta refüjlerde ise çevre düzenleme kapsamında yeni ağaç dikimleri gerçekleştiriliyor.

Hakkari Belediyesi, yürütülen çalışmalarla hem ulaşım altyapısını güçlendirmeyi hem de kent estetiğine katkı sunmayı hedefliyor.

 

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım
200 kadın VEDAŞ nedeniyle İşsiz Kalacak
18 yaşındaki Genç kız aranıyor
Su kanalını imece usulü açıyor
TÜBİTAK Destekli Proje Tamamlandı