Hakkari'de arızaya giden Vedaş ekipleri yolda mahsur kaldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde etkili olan kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiledi.

 

 

Vedaş ekiplerinin yardım çağrısı üzerine bölgeye İl özel İdaresine bağlı Yüksekova Şantiye Şefliği’nin karla mücadele ekipleri yönlendirildi.

Yaklaşık 2 saat süren bir çalışmanın ardından Köy yolunun kardan temizlenmesiyle  arıza ekipleri, güçlükle de olsa köylere ulaşmayı başardı.

Kar yağışı nedeniyle Onbaşılar,Dereiçi,Çobanpınar,Çamdalı,Armutlu,Ağılcık,Yediveren,Sarıkaya ve Kamber köylerinde meydana gelen arızalı hatlara müdahale eden ekipler, kısa sürede elektrik kesintilerini gidererek vatandaşlara yeniden enerji sağladı.

VEDAŞ yetkilileri, olumsuz hava koşullarına rağmen vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Toplantısında Buluştu
Trafik kazası : 2 yaralı
Özdel için adalet çağrısı
Kazada Hakkarili Can hayatını kaybetti
Taziye teşekkür mesajı