Hakkari’de Aracın Motoruna Giren Yılan Paniğe Neden Oldu

Hakkari'nin Üzümcü köyünde maden ocağına gitmekte olan bir aracın motor bölümüne yılan girmesi kısa süreli paniğe neden oldu.

Seyir halindeyken yılanı fark eden vatandaşlar, olası bir tehlikenin önüne geçmek amacıyla aracı yol kenarına çekti. Durumun fark edilmesinin ardından yılanı çıkarmak için çalışma başlatıldı.

Yaklaşık 4 saat süren uğraşın ardından motor bölümüne giren yılan bulunduğu yerden çıkarıldı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, vatandaşlar derin bir nefes aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Ödül Töreni Gerçekleştirildi
8 Personel Alınacak
86 Konut Satışa Çıkıyor
Bıçaklı ve Sopalı Kavga: 5 Yaralı
Altyapı Çalışmaları Sürüyor