Hakkari'de acı haber: 65 Yaşındaki Adam Ölü Bulundu

Hakkâri’de yaşayan 65 yaşındaki Şerif Erçin, hayatını kaybetti.

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesine bağlı Gürdere (Civyan) köyünde yaşayan 65 yaşındaki Şerif Erçin, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Erçin’i eşi tandır evinde asılı halde buldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Erçin’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Evli ve 10 çocuk babası olan Şerif Erçin’in bir süredir borç yükü altında olduğu iddia edildi. Erçin’in cenazesi, Hakkâri Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından Yüksekova’ya gönderildi.

Cenazenin bugün ilçe merkezine bağlı Gürdere köyü mezarlığında defnedileceği, taziyelerin ise köy camisinde kabul edileceği öğrenildi.

Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Vali Ali Çelik ile Bir Araya Geldi
İhmal İddiaları Meclis’e Taşındı
'Yol' açıklaması
Örnek Davranış!
1’i Ağır 2 Yaralı