Hakkari’de 70 Yaşındaki Vatandaştan Haber Alınamıyor: Ekipler Arama Çalışmalarına Başladı

Hakkari’de sabah saatlerinde pancar toplamak için evinden ayrılan 70 yaşındaki Mehmet Kurt uzun süre haber alınamaması üzerine ailesi durumu yetkililere bildirdi.

Edinilen bilgilere göre, Hakkari merkez Tekser’de ikamet eden Mehmet Kurt sabah saatlerinde Depin bölgesine pancar toplamak amacıyla gitti. Gün içerisinde evine dönmeyen Kurt’tan haber alamayan ailesi ve yakınları, durumdan endişe duyarak güvenlik güçlerine başvurdu.

İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Arama çalışmaları, yaşlı adamın  en son görüldüğü Depin bölgesinde yoğunlaştırıldı. 

Yetkililer, şu ana kadar yapılan aramalarda herhangi bir bulguya ulaşılamadığını, ancak çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti. Yaşlı adamın  sağlık durumu ve bulunduğu yerle ilgili henüz herhangi bir bilgiye ulaşılamazken, ailesi yaşlı adamdan gelecek umut verici bir haber bekliyor.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Trafik kazası : 2 yaralı
Özdel için adalet çağrısı
Kazada Hakkarili Can hayatını kaybetti
Taziye teşekkür mesajı
26,5 milyon liralık destek