Hakkari'de '5 Haziran Dünya çevre günü' kutlaması

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Edip Alan, Müdür Yardımcısı İlyas Başaran ve beraberindeki şube müdürleri Vali Toprak'ı ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, "5 Haziran Dünya Çevre Günü" nedeniyle kendisini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Edip Alan, Müdür Yardımcısı İlyas Başaran ve beraberindeki şube müdürlerini makamında kabul etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak, kurum çalışanlarının gününü kutlayarak bir süre sohbet etti.
 
Alan ise, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yaptıkları ve yapacakları etkinlikler hakkında Vali Toprak’a bilgi verdi.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

‘Başkanlık Düştü’ İddialarına Yanıt
4 İlde Eğitime Kar Engeli
Heyelan Karayolunu Kapattı
Belediye Başkanı Görevden Düştü
İlçe İlçe Dağılımı Belli Oldu