HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Hakkari Valiliği Koordinasyonunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde “Haydi Spora” sloganıyla Satranç, Masa Tenisi, Okçuluk ve Badminton branşlarında 11 - 29 Mart tarihleri arasında 18 -35 yaş aralığındaki vatandaşların katılacağı ödüllü yarışma düzenlenecek.
Yarışmayla ilgili bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Spor tesislerinin 7/24 halkın hizmetinde olup 7’den, 70’e herkesi spor yapmaya davet etti.
Güldal,” Halkımızın spora her zaman ulaşabilmesi adına tüm enerjimizle çalışmaya devam ediyoruz. Şehrimiz adına sporla ilgili büyük gelişmeler devam edecektir. Kurumumuz çok çeşitli projeler gerçekleştiriyor. Bunlarda bizi spor kenti olma yolunda önemli bir adım atmamıza vesile oluyor. Hedefimiz bundan sonrasında da bütün spor branşların da milli takımlara sporcu kazandırmaktır. Önümüzde ki yıllarda altyapılarımızda çok iyi sporcular çıkaracağımıza inanamıyorum” diye konuştu.