Kent genelinde 30’dan fazla okulun katıldığı ve yoğun rekabetin yaşandığı yarışmada gösterdiği performansla dikkat çeken Dayan, hem okuluna hem ailesine büyük gurur yaşattı. Yarışma sonrası Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, birincilik elde eden Şevval Havin Dayan’ı, Okul Müdürü Mehmet Ateş ve sınıf öğretmeniyle birlikte makamında kabul ederek tebrik etti. Yılmaz, öğrencinin azmi ve çalışkanlığının gelecekte de başarılarla taçlanacağına inandığını ifade etti.
Okul Müdürü Mehmet Ateş, öğrencilerinin elde ettiği başarının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek, “Şevval Havin’in birinciliği, okulumuza, öğretmenlerimize ve ailesine büyük sevinç yaşattı. Disiplinli çalışmasının karşılığını alması bizleri gururlandırdı” dedi. Ateş, yarışmada emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ederek başarılarının devam edeceğine inandığını vurguladı.
Şevval Havin Dayan, yarışmadaki üstün performansıyla hem okulunu en iyi şekilde temsil etti hem de Hakkari genelinde örnek gösterilen öğrenciler arasına girmeyi başardı. Yarışmanın ardından okulda da büyük sevinç yaşandığı belirtildi.