Hakkari'de 3 kişiye uyuşturucudan gözaltı

Hakkari Valiliği Depin'de durdurulan bir araçta uyuşturucu madde ele geçirildiği olay ile ilgili 3 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 02.02.2019 günü İlimiz Merkez Depin Polis Kontrol Noktasında, Van istikametinden gelmekte olan bir araçta yapılan aramada 320,5 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ve 6.665 tl ele geçirilmiştir. 3 şahıs gözaltına alınmış olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.
                   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Hakkari'de aranan 113 şahıs yakalandı
Maden eylemi meclise taşındı
7 büyüklüğünde deprem riski var
‘Aile Sağlık Merkezi' yapılıyor
Hakkari İİMEK toplantısı yapıldı