Hakkari'de 3 bin 500 rakımdaki su arızası giderildi

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri 3 bin 500 rakımdaki Golan ana şebekesinden gelen hatta oluşan arızaları giderdi.

Ramazan ayında su arıza ekipleri oruçlu olmalarına rağmen yüksek rakımlı bölgede zor koşullara rağmen vatandaşların su ihtiyacını karşılaması adına çalışmalarını sürdürüyor. Bir başka su arıza ekibi ise maslaklardaki vana arızalarını gidermek için büyük bir çaba harcadı.

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkililer şehrin içme suyu ihtiyacını karşılayan ana şebekede meydana gelen arızaları giderdiklerini belirttiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Salgın Hastalıklara Karşı Önlem
Üç Aylar Mesajı
ALG Spor’u 2-0 Mağlup Etti
'Defalarca müracaat ettik'
Vali Ali Çelik’ten Taziye Ziyareti