Görüntülerde, yurt girişinde bulunan iki kız öğrencinin, çatıdan aniden düşen yoğun kar kütlesinin altında kaldığı görülüyor. Olayın ardından çevredeki öğrencilerin yardımıyla kar altından çıkarılan yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olayda yaralanan öğrencilerden F.K., yaşananları anlattı. Kar yağışı nedeniyle içeri girmek için acele ettiklerini belirten F.K., “Oda arkadaşımla birlikte bir şeyler almak için dışarı çıkmıştık. Tam girişteyken üzerimize büyük bir kar kütlesi düştü. Hatta sanırım ikinci kez de kar düştü. Oda arkadaşımı birileri çekip çıkardı, ben de kendi imkânlarımla çıktım” dedi.
F.K., olayın ardından sağlık ekipleri ve polislerin yurda geldiğini ifade ederek, yaşadıkları şok nedeniyle ilk anda şikâyetçi olmadıklarını söyledi.