Hakkari'de 1 Mayıs'ta çalışmak zorunda olan inşaat işçileri

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayamayan işçiler, görevlerinin başında çalışmak zorunda kaldı. Hakkari'nin farklı mahallelerinde çalışan inşaat işçileri böyle görüntülendi.

Hakkari'deki inşaat işinde çalışan işçiler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde tatil yapmadı.

 Türkiye'de ilk kez 1923 yılında resmileşen 2008 Nisan'ında, "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanan 1  Mayıs İşçi Bayramına Hakkari'den  Yüksekova'dan Şemdinli'den ve Derecik'te çalışan  Emekçiler 1 Mayıs'ı yine çalışarak geçirdi.

İnşaat işçisi Süleyman Çiçek,  İnşaat sektörü başta olmak üzere çeşitli işletmelerdeki işçilerin bayramlarda dahi çalışmak zorunda kaldığını söyledi.

Vatandaşın ekmek ihtiyacını karşılamak için tatil yapamadıklarını ifade eden Çiçek, "Bize işçi bayramında tatil yok. her zaman çalışmak zorundayız. İşçi kardeşlerimizin işçi bayramını kutluyorum." ifadelerini kullandı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Yardımlarını sürdürüyor
Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti
Öcalan ile 10 yıl kalan Aktaş Hakkari’de!
Şehit Ailesiyle Bir Araya Geldi
1 kişi hastaneye kaldırıldı