Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası başkanından DEVA Partisi Hakkari İl Başkanlığına ziyaret

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanı Abdurrahman Pınar ve beraberindekiler DEVA Partisi Hakkari İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de her geçen gün büyüyen DEVA Partisine ziyaretler sürüyor. Birçok Sivil Toplum Örgütünün ziyaret ettiği Başkan Piruzbeyoğlu’nu bu defa da YÜTSO heyeti ziyaret etti.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurraman Pınar, Meclis Başkanı İzettin Metin ile birlikte DEVA Partisi Hakkari İl Başkanı İbrahim Piruzbeyoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Korkmaz’ı ziyaret ederek sınır ticareti ve esnafın sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Piruzbeyoğlu, kapılarının herkese açık olduklarını belirterek, partilerini ziyaret eden herkese teşekkür etti. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Yetkililere acil önlem çağrısı
Onat’ın cenaze törenine katıldı
Yıkım kader değil, ihmal sonucu
İşte yeni fiyat
14 kişiden 7’si tutuklandı