Hakkari VEDAŞ'tan yangın tatbikatı

VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğü yangın tatbikatı gerçekleştirdi. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında düzenlenen tatbikatta VEDAŞ personeline yangın söndürme eğitimi verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Hakkari İl Müdürlüğü yangın tatbikatı gerçekleştirdi. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında düzenlenen tatbikatta VEDAŞ personeline yangın söndürme eğitimi verildi.

VEDAŞ İş Sağlığı ve Güvenliği birimi tarafından hazırlanan tatbikatta olası bir yangında yapılması gerekenler ve yangına müdahale eğitimleri verildi.

Tatbikat senaryosu gereği oluşturulan yangın, personelin katılımıyla söndürüldü.

Tatbikat ile ilgili kısa bir açıklama yapan VEDAŞ İl Müdürü İsmail Özdemir, sıfır iş kazası hedefine ulaşmak için düzenli olarak personele eğitim verdiklerini ifade ederek, “İş sağlığı ve güvenliği kurumumuzun birinci
önceliğidir. Personelimizin mevcut bilgilerini güncellemek ve öğrenilen bilgileri kalıcı davranış haline getirmek için eğitimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Kimler Yararlanacak?
Asayiş Olaylarında Yüzde 22 Düşüş
Açıklamalar önemli ama adım yok
Esendere Belediyesi’nde Ağırlandı
Hakkarili Minik Asaf Hayatını Kaybetti