Hakkari Müftüsü Okuş Hakkari’ye veda etti

Giresun İl Müftülüğüne atanan Hakkari İl Müftüsü Hüseyin Okuş Hakkari’ye veda etti.

Son yayımlanan İl Müftüleri kararnamesi ile Giresun İl Müftülüğüne atanan Hakkari İl Müftüsü Hüseyin Okuş için İl Müftülüğünce veda programı düzenlendi.

Hakkari Öğretmen Evi Konferans Salonunda yemek ikramı ile başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve bu dönemde yapılan hizmetleri gösteren sinevizyon gösterimi ile devam etti.

Programda konuşan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Taşyapan, kentte yaptığı hizmetler dolaysıyla İl Müftüsü Okuş’a teşekkür edip, aynı başarıların yeni görev yerinde de devam etmesi temennisinde bulundu.

Müftü Okuş ile altı ay gibi kısa bir sürede çalışma fırsatı bulduğunu belirten Vali Taşyapan, “Bu süre içerisinde Hakkarimiz için güzel hizmetler yapmaya gayret gösterdik. Görev yerleri geçicidir. Önemli olan geride hoş bir sada ve güzel hizmetler bırakmaktır. Müftü Okuş Hakkari’de sevilen, sayılan bir din görevlisi idi. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerinde bulundu.

Hakkari’de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan İl Müftüsü Okuş da, “görev sürem boyunca din görevlilerimizle birlikte Hakkari’miz için güzel hizmetler yapmanın gayretinde olduk. Hakkari’yi ve Hakkarilileri çok sevdik. Bilerek veya bilmeyerek birilerini kırdıysam helallik istiyorum. Benim de sizlere hakkım geçmiş ise helal olsun” sözlerini sarf etti.

Din görevlileri adına konuşma yapan Belediye Camii İmam-Hatibi Yasin Aşkan ise, “İl Müftüsü Okuş ile çalışmanın gururunu yaşadıklarını, ilimize yaptığı hizmetlerin unutulmayacağını, kendisinin hep hayırla yad edileceğini söyledi.

Hediye takdiminden sonra Derecik İlçe Müftüsü Yasir Ceylan’ın veda duası ile sona eren programa, Hakkari Valisi İbrahim Taşyapan, adli, askeri ve mülki erkan, ilçe müftüleri, siyasiler, kanaat önderleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Vatandaşın tandırı kullanılamaz hale geldi
Öğrenciye akülü araç desteği
Hakkari’de bir ilk
Hükümlüler öğrencileri tıraş etti
Kongre hazırlıklarına başladı