Hakkari Merkezli 9 ildeki operasyonda 9 tutuklama

Hakkari merkezli 9 ilde polisin, FETÖ'nün paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ-PDY) yönelik yaptığı operasyonlarda, 'ByLock' kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan 12 kişiden 9'u tutuklandı.

Hakkari Valiliği, Hakkari merkezli Konya, Adıyaman, Osmaniye, Adana, İstanbul, Ankara, Van ve Trabzon'da polisin eş zamanlı FETÖ-PDY'ye yönelik yaptığı operasyonlarla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: 

"İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce FETÖ/PDY bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 18.10.2017 günü Hakkari merkezli olmak üzere Konya, Adıyaman, Osmaniye, Adana, İstanbul, Ankara, Van ve Trabzon İllerini kapsayan operasyon neticesinde FETÖ/PDY bölücü terör örgütüne müzahir şahısların kendi aralarında haberleşmek için kullandıkları ByLock isimli programı kullandığı tespit edilen 12 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Adli makamlara sevk edilen 9 şahıs tutuklanmış, 1'i adli kontrol şartıyla olmak üzere 3 şahıs serbest bırakılmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri

18 Şüpheli Tutuklandı
Tiktok Filigransız Video İndir (2026) – %100 Çalışan Güncel Yöntemler
Hakkari Çekici ve Yol Yardım: Zirvelerin Gölgesinde Güvenli Yolculuk
Ekonomide Geri Dönüşümün Gücü: Güncel Hurda Fiyatları ve Profesyonel Hurdacı CeysanGeriKazanim.com
kitapbasimmerkezi.com Türkiye’nin En Güvenilir Kitap Basım Sitesi Mi?