Hakkâri kurtuluşunun 102. yıl dönümü!

Hakkâri’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valilik binası önünde düzenlenen törende, Hakkar,i valisi ve Belediye Başkan vekili İdris Akbıyık ve Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Kurmay Albay Hamdi Ünal Akmeşe Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi.

Törene İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve Hakkari Muhtarlar derneği başkanı Ferdi Aksaç katıldı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Tahrip olan yollarda çalışma!
Turizme kazandırılmayı bekliyor
Kadın Emeğini Pazara Taşıdı
Başkan Akboğa'dan tepki!