Hakkari KESK ve DİSK’ten “1 Mayıs” çağrısı

Hakkari’de 1 Mayıs tertip komitesi ve 1 Mayıs bileşeni kurumların temsilcileri düzenledikleri basın açıklamasının ardından bildiri dağıtarak tüm işçileri ve emekçileri Halk Pazarında buluşmaya çağırdı.

HAKKARİ OBJEKRİF HABER 

Hakkari Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu (KESK) ve Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) yarın kutlanacak olan 1 Mayıs Dünya Emek Birlik ve Dayanışma Bayramına katılım çağrısı yaptılar. 

1 Mayıs Tertip komitesi adına Bulvar Caddesi üzerinde kısa bir açıklama yapan KESK Hakkari Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Süleyman Aşkan, ‘Sömürüye, yoksulluğa, faşizme karşı; emek barış, eşitlik ve özgürlük için 1 Mayısta alanlardayız. KESK Hakkari Şubeler Platformu ve DİSK olarak 1 Mayıs Salı Günü  11:00 ile 15:00 saatleri arasında Türkiye İş Bankası arkasındaki Hakkari Halk Pazarına etkinliğimiz olacaktır. Bütün emekçi dostlarımızı ve halkımızı davet ediyoruz” dedi. 

Aşkan’ın konuşmasının ardından emekçiler halka 1 Mayıs’a davet eden bildiriler dağıtıp, çarşı merkezinin farklı noktalarında afişleme çalışması yaptılar. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Kazada ağır yaralanan Sude kurtarılamadı
Van’da Kardeş Kavgası Can Aldı
Kazanın detayları belli oldu
Hakkari’de araç zap suyuna uçtu
30 Uzman Kadro Tahsis Edildi