Hakkari Jandarması, Umut’un Hayalini Gerçekleştirdi

Hakkari’de özel gereksinimli Umut’un en büyük arzusu, Jandarma üniforması giymek ve bir günlüğüne de olsa Jandarma olmakti. Ailesinin bu yöndeki talebi üzerine harekete geçen Hakkari İl Jandarma Komutanlığı, küçük Umut’a unutulmaz bir gün yaşattı.

Ailesiyle birlikte evinden alınarak Komutanlığa davet edilen Umut Karaman, önce tıraş ettirildi, ardından kendisine Jandarma üniforması giydirildi. Küçük Jandarma, temsili bir yemin töreniyle görevine başladı. Komutanlık binasında gezdirilen ve ağırlanan Umut, ailesiyle birlikte kısa da olsa unutulmaz bir mutluluğun parçası oldu.

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı açıklamada “Umut kardeşimiz bir günlüğüne Jandarma oldu belki ama yüreğindeki vatan sevgisi ömürlüktü. Bu anlamlı günün kahramanını gönülden kutluyor, kıymetli ailesine teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hakkari Haberleri Haberleri

Dere Yatağında İstinat Duvarı Çöktü
Taziye ve Teşekkür Mesajı
Deplasmanda Farklı Galibiyet
Sefer Saatleri ve Güzergâh Talebi
Barış Süreci Bu Kez Engellenemeyecek