Hakkari İŞ-KUR kura çekimleri devam ediyor!

Hakkari ve ilçelerinde Toplum Yararına Programlar (TYP) çerçevesinde çeşitli kurumlarda çeşitli kurumlarda çalışmak için İŞ-KUR’a başvuru yapan 2 bin kişi için kura çekimlerine başlandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İş-Kur tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında Hakkari kent merkezi ile Çukurca, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde çeşitli kurumlarda çalıştırılmak üzere 2 bin kişilik alım yapılacağı duyurulmuştu. 

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nde çalıştırılacak 40 kişi için bugün saat 14:00'da Gençlik Merkezi salonunda kura çekimi yapılacak .

123 kişinin başvurduğu iş için noter huzurunda 40'ı asil 20'si yedek 60 kişi belirlenecek.

Yorum Yap
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (22)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hakkari Haberleri Haberleri

Kazada ağır yaralanan Sude kurtarılamadı
Van’da Kardeş Kavgası Can Aldı
Kazanın detayları belli oldu
Hakkari’de araç zap suyuna uçtu
30 Uzman Kadro Tahsis Edildi